google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ιστορία της τοπικής Αυτοδιοίκησης της 'Αρκαδιάς' δίπλα δίπλα!

Η ιστορία της τοπικής Αυτοδιοίκησης της 'Αρκαδιάς' δίπλα δίπλα!

ΜΙΑ ιστορία που σίγουρα αποτυπώνει την...Ιστορία της Κυπαρισσίας κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την διάρκεια της κοπης της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Ν.Δ. Κυπαρισσίας και σίγουρα θα παραμείνει ιστορική.
Εκτός απο το κοινό τραπέζι των πολιτικών παραγόντων δίπλα δίπλα κάθησαν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Ηλίας Τσίγγανος. Μάλιστα στο λόγο του ο νύν Δήμαρχος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει δάσκαλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον πρώην Δήμαρχο ο οποίος διετέλεσε σε αυτή την θέση για 24 περίπου χρόνια παρακαλώ και θεωρείται ο μακροβιότερος Δήμαρχος στην τοπική αυτοδιοίκηση της Μεσσηνίας. Ο δε χαιρετισμός του ήταν αντάξιος της πείρας που συγκέντρωσε όλα αυτά τα χρόνια καθώς η αξία του αναγνωρίστηκε απο φίλους και αντιπάλους διαχρονικά.
Ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε όταν δρομολόγησε σημαντικά έργα για την 'Αρκαδιά' αλλά και την πορεία του στα δημοτικά δρώμενα μαζί με τους συνεργάτες του όπως τον νύν Δήμαρχο της πόλης μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη