google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εθνικές εκλογές θυμίζει η ψηφοφορία για εκλογή αρχηγού της Ν.Δ.

Εθνικές εκλογές θυμίζει η ψηφοφορία για εκλογή αρχηγού της Ν.Δ.

ME ρυθμό που θυμίζει Εθνικές εκλογές και με μεγάλη κοσμοσσυροή συνεχίζεται η διαδικασία ψηφοφορίας για την εκλογή αρχηγού στο κόμμα της Ν.Δ. σε όλο το Νομό και ιδίως σε Κυπαρισσία, Αυλώνα και Τριπύλα με τις κάλπες μεχρι το βράδυ να αναμένουν ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους και μέλη του πολιτικού φορέα..
Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί στα 2 εκλογικά τμήματα που εγκταστάθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ. Κυπαρισσίας με την Εφορευτική επιτροπή να είναι στις θέσεις της και το παραβάν με τις 2 κάλπες να δίνουν το χρώμα της ημέρας..
Στη Κυπαρισσία οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ανέφεραν ότι μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα περισσότερα απο 600 άτομα ενώ τις πρωινές ώρες επικρατούσε το αδιαχώρητο με ουρές έξω απο τα εκλογικά τμήματα ενώ υπήρχε ειδικός χώρος για την εγγραφή μελών επιτόπου. Οι κ. Πάνος Τσίγγανος και Γιάννης Σταθόπουλος απο τις εφορευτικές επιτροπές μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπογράμμισαν την ικανοποίηση τους για την αθρόα συμμετοχή του κοινού θεωρώντας ότι η εκλογή αρχηγού αποτελεί μια γιορτή Δημοκρατίας.
Το σημαντικό μήνυμα όπως ανέφεραν στελέχη του πολιτικού φορέα ήταν η μεγάλη συμμετοχή που δείχνει την συσπείρωση των ψηφοφόρων του γαλάζιου κόμματος. Ανάλογο κλίμα παρατηρείται και στην υπόλοιπη Τριφυλία όπου στήθηκαν κάλπες, ενώ το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε νωρίς το πρωί περίπου στις 10.30 ο υποψήφιος αρχηγός και Μεσσήνιος κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος απο την προσέλευση των ψηφοφόρων και τη επιτυχή συσπείρωση με αθρόα συμμετοχή των ψηφοφόρων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη