google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαπολιτισμικός διάλογος και δράσεις για το περιβάλλον

Διαπολιτισμικός διάλογος και δράσεις για το περιβάλλον

ΜΙΑ όμορφη βραδιά επεφύλαξε ο Δήμος Κυπαρισσίας στο Τουριστικό περίπτερο της πόλης στους 20 καθηγητές που προέρχονται από 6 Ευρωπαικές χώρες που μετέχουν στο Κοινοτικό πρόγραμμα με τίτλο 'Οικολογική ευφυΐα σε δράση' . Το πρόγραμμα διεξάγεται μέχρι την Τετάρτη με την αμέριστη συμπαράσταση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας.
Στο γεύμα προς τιμή των επισκεπτών που επισκέπτονται την περιοχή μας και ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και κοινό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας, έγινε ένα καλωσόρισμα που συνδυάζεται με επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της περιοχής μας και με την συμπαράσταση του Δήμου σε μορφές αξιοποίησης της οικολογικής συνείδησης στο σχολικό περιβάλλον. Κατά την διάρκεια του γεύματος οι καθηγητές αντάλλαξαν συμβολικά όμορφα δώρα με τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη με άρωμα από τις χώρες όπου προέρχονται ανοίγοντας και ένα διαπολιτισμικό διάλογο για κοινές επαφές με τις αναδυόμενες χώρες της Ευρώπης.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα Comenious πραγματοποιείται από το 2008 και ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά με δράσεις που θα παρουσιαστούν και στο κοινό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη