google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αθλητικά τμήματα για γυναίκες και πλήθος σπόρ φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο

Αθλητικά τμήματα για γυναίκες και πλήθος σπόρ φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο

ΠΛΟΥΣΙΕΣ αθλητικές δραστηριότητες συγκεντρώνονται και αυτή την περίοδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας όπου θα απολαύσουμε αγώνες Μπάσκετ και άλλες διοργανώσεις από τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο και φέτος ισχύει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που ξεκινάει από τη Δευτέρα 5-10 και θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 6-7 μ.μ. .Θα λειτουργήσει τμήμα γυμναστικής για γυναίκες, τμήματα μπάσκετ, τένις και βόλεϋ. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Δήμου ή στο τηλέφωνο 2761360700.
Πέρσι, ανάλογα τμήματα σημείωσαν αρκετή επιτυχία και εικάζεται ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο τα τμήματα θα αναβαθμίζονται Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον θέμα αποτελεί το γεγονός ότι το Γυμναστήριο διαθέτει εξωτερικούς χώρους που ήδη χρησιμοποιούνται για για τένις που μάλιστα παρουσιάζουν αυξημένη συμμετοχή. Σύντομα και οι εξωτερικές κερκίδες στα γήπεδα τένις αλλά και οι εσωτερικές θα έχουν καθίσματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη