google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φουλάρισε...από επισκέπτες η 'Αρκαδιά'!

Φουλάρισε...από επισκέπτες η 'Αρκαδιά'!

ΠΛΗΘΟΣ επισκεπτών πλημμύρισε την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κυπαρισσίας καθώς η γενική αίσθηση ότι φέτος η εισροή επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία των εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της περιοχής μας αναδεικνύοντας τον τόπο μας ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
Ειδικότερα οι αφίξεις με τα μέσα μεταφοράς ήταν αυξημένες αλλά και από τα ΙΧ τα οποία δημιούργησαν πολλές φορές μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της Τροχαίας Κυπαρισσίας όπου με τροχονόμους διευκόλυνε την ομαλή μετάβαση των επισκεπτών τοποθετώντας τους τόσο στη συμβολή των οδών Μελίου και Ελ. Βενιζέλου όσο και στην είσοδο της πόλης με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν καν τροχαία ατυχήματα Θετικά μηνύματα έρχονται και από τα ξενοδοχεία τα οποία παρουσίασαν πληρότητα ενώ γέμισε από κόσμο τόσο η κεντρική παραλία του Αη Λαγούδη αλλά και οι περιφερειακές ακτές από την Γιαννίτσαινα μέχρι τον Καρτελά αλλά και μέχρι τα όρια του Δήμου με την Αυλώνα και η γενική εικόνα που παρουσιάστηκε ήταν θετική.
Ο Δήμος φρόντισε εκτός από την καθαριότητα να προβεί σε κινήσεις καλλωπισμού των ακτών και τοποθέτηση κάδων απορριμάτων για να μην μολυνθεί η παραλία με μόνο παρατράγουδο την απροσεξία ορισμένων στις ακτές μας και ιδίως κοντά στις ξαπλώστρες που έχουν προσφέρει τα παραλιακά καταστήματα στην κεντρική παραλία της πόλης. Τέλος η παρουσία ναυαγοσωστών αποτελεί ένα ακόμα θετικό μέτρο ασφάλειας για τους λουόμενους. Οι κρατήσεις πάντως στα ξενοδοχεία διατηρούνται ως το τέλος Αυγούστου

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη