google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αγιασμός με στόχο το Πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας

Αγιασμός με στόχο το Πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας

Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Ο.Κ. πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Γυμνασίου παρουσία του Προέδρου της Ομάδας κ. Μπάμπη Κακούτη, του προπονητή κ. Γερολυμάτου και μελών του Δ.Σ., του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Αντιδημάρχου κ. Τάκη Φωτεινόπουλου, των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης κ. Σ. Γιαννόπουλου και Γ. Κατσαργύρη, του νομαρχιακού συμβούλου Σ. Πανόπουλου αλλά και φίλων οπαδών της Ομάδας.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγιασμό ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Μπ. Κακούτης αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που διεξάγεται στον ιστορικό Α.Ο.Κ. αλλά και τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τονίζοντας ότι 'φέτος δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το Πρωτάθλημα το οποίο με δουλειά και προπόνηση θα φτάσουμε στην κορυφή' θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος. Ζήτησε από τον Δήμο να είναι παρών στις δραστηριότητες του Συλλόγου και να ενισχύσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ώστε το υλικό για προπονήσεις να είναι έτοιμο ενώ παρότρυνε τη Δημοτική αρχή να συνεχίσει να διεκδικεί το αυτονόητο για τον αθλητισμό.
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ...
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης ευχήθηκε στην Ομάδα να φέρει το Πρωτάθλημα, να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πρόσθεσε ότι ο Δήμος 'θα προβεί στην τοποθέτηση φωτιστικών ιστών ώστε να διεξάγονται προπονήσεις και τα βράδια αλλά και στην συντήρηση του χλοοτάπητα' καταλήγοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο και για αυτό θα είναι παρών σε ότι ζητήσει ο Α.Ο.Κ.. Ευχήθηκε το Πρωτάθλημα να έχει αίσιος τέλος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων που ολοκληρώθηκε ώστε να είναι πιο λειτουργικά για τους παίκτες, καθώς και στις εργασίες που επιτελούνται αυτή την εποχή στο γήπεδο.
Πληροφορίες αντλήθηκαν και από το http://www.kyparissianews.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη