google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 'Συμπέθεροι απο τα Τίρανα' στο Λιμάνι Κυπαρισσίας

'Συμπέθεροι απο τα Τίρανα' στο Λιμάνι Κυπαρισσίας

"Συμπέθεροι απο τα Τίρανα" είναι ο τίτλος της νέας κωμωδίας των Ρέππα - Παπαθανασίου που παρουσιάζεται απόψε στο Λιμάνι Κυπαρισσίας απο το θεατρικό σχήμα 'Ελληνική Θεαμάτων' και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο θεατρικό στερέωμα φέτος.
Η ιστορία αρχίζει με την Πένη και το Λυκούργο (Βίκη Σταυροπούλου και Χρήστο Χατζηπαναγιώτου), ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας και μόνη τους έγνοια είναι να δουν τη μοναχοκόρη τους (Δήμητρα Στογιάννη) με έναν καλό γαμπρό.
Λίγο πριν το Πάσχα η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο όπου σπουδάζει με το αγόρι της, έναν νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο. Τον Άλφρεντ (Νικόλας Μακρής). Όλα κυλούν φυσιολογικά κι ευχάριστα ώσπου η είδηση ταράζει τα ήρεμα νερά της οικογένειας! Ο πανέμορφος και ευγενικότατος Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός! Τα πράγματα δεν σταματούν εκεί... "χειροτερεύουν", όταν εμφανέζονται τα συμπεθεριά από τα Τίρανα, Κλαμπέτα (Νατάσα Κοτσοβού) και Μπουκουράν (Κώστας Καζάκας). Τότε ξεκινάει μια δίνη κωμικών εξελίξεων όπου πέφτουν οι μάσκες και οι τέσσερις έλληνες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ ρεζήλιας, υποκρισίας, ανοησίας, πονηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαμβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από έναν νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισμού. Τον Νικήτα Λαλαμπίρδα (Χρήστος Τριπόδης).
Συγγραφή - σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας. Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Τζόυς Ευείδη, Κώστας Καζάκας, Δήμητρα Στογιάννη, Νατάσα Κοτσοβού, Νικόλας Μακρής, Χρήστος Τριπόδης.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη