google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βρέθηκε λύση για την διαχείριση των πλαστικών θερμοκηπίων

Βρέθηκε λύση για την διαχείριση των πλαστικών θερμοκηπίων

ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση βρέθηκε για το θέμα της διαχείρισης των πλαστικών θερμοκηπιακών μονάδων και χαμηλής κάλυψης που είχαν συγκεντρωθεί απο τους παραγωγούς της περιοχής μας απο το Αγρίλι ως την περιοχή του Καλονερού καθώς συγκεντρώθηκαν απο ιδιωτική εταιρεία και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό για την αξιοποίησή τους.
Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει απαγορευθεί η καύση των πλαστικών χαμηλής κάλυψης σε μια προσπάθεια διαφύλαξης του περιβάλλοντος και σε αυτό είχαν συνεναίσει και οι όμοροι Δήμοι Κυπαρισσίας και Φιλιατρών. Μάλιστα για το θέμα αυτό που προσωρινά είχε τεθεί σε αδιέξοδο πραγματοποιήθηκε σήμερα έλεγχος απο την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Μεσσηνίας με κλιμάκιο υπό την εποπτεία της κας Παυλέα.
Οπως τονίστηκε ελέγχθηκε η περιοχή κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης για το ζήτημα και βρέθηκε απο το κλιμάκιο η περιοχή καθαρή απο υπολείμματα πλαστικών χαμηλής κάλυψης.
Το ενδιαφέρον των αρμόδιων υπηρεσιών για τέτοια θέματα είναι δεδομένο και το κλιμάκιο εκτός απο τον επιτόπιο έλεγχο στις παραθαλάσσιες περιοχές των ορίων του Δήμου μας, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν το θέμα στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη