google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κυπαρισσία!

Πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κυπαρισσία!

ΠΛΟΥΣΙΟ αναμένεται να είναι και φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Δήμο Κυπαρισσίας με καταξιωμένους καλλιτέχνες και όμορφες μουσικές βραδιές που δένουν αρμονικά με τα σημεία αναφοράς της πόλης μας. Ειδικότερα την αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει η Μουσική εκδήλωση του Σύλλογου Φίλων της Μουσικής στις 17 Ιουνίου με την Δημοτική Φιλαρμονική αποτελώντας το έναυσμα για ένα πραγματικά καλό καλοκαίρι. Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις:
Στις 19,20,21 Ιουνίου θα γίνουν παραστάσεις κλασικού μπαλέτου και παραδοσιακών χορών απο τον Μ.Ε.Σ.Κ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με πολλές εκπλήξεις. Στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει παρουσίαση η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Καλών τεχνών. Απο 10-16 Ιουλίου έκθεση ζωγραφικής του Kamiz Shairpour στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και στις 14 Ιουλίου τα εγκαίνια του Κολυμβητηρίου και αγώνες απο τον Ναυταθλητικό σύλλογο της πόλης. Στις 11 Ιουλίου ακολουθεί η συναυλία με την Φιλαρμονική της Άφισσας στην Κυπαρισσίας και απο 24 εως 26 Ιουλίου οι Πανελλήνιοι αγώνες Beach Volley στην παραλία Αι Λαγούδη. Επίσης στις 25 Ιουλίου μουσική εκδήλωση με τον Ιταλό Φράνκο Τομάσι με ναπολιτάνικα και γρεκάνικα τραγούδια, ενώ στις 26/7 παρουσιάζεται η Ομάδα σύγχρονου χορού 'Χορευτές' και στις 29 Ιουλίου στο λιμάνι η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας με το έργο 'Η απαγωγή της Σμαράγδας'.
Την 1η Αυγούστου το Πολιτιστικό καλοκαίρι περιλαμβάνει μουσική απο το 'Απειροτάν' με παραδοσιακό χρώμα των Κάστρων, στις 5 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία με την Γλυκερία και την Εστουδιαντίνα στον λιμενοβραχίονα και στις 10/8 Παιδικό θέατρο με την αγαπημένη μας Κάρμεν Ρουγγέρη. Ακολουθεί στις 11/8 ημερίδα του Συλλόγου Μεσσήνιων Φοιτητών και μουσική εκδήλωση. Στις 11/8 οι εκπλήξεις συνεχίζονται με συναυλία απο την Ηρώ και τον Αντώνη Λουδάρο και στις 17 Αυγούστου η Μεγάλη συναυλία του καλοκαιριου με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στο λιμάνι. Τέλος στις 20/8 συναυλία Ευανθίας Ρεμπούτσικα- Παν. Καλατζόπουλου και Ελλη Πασπαλά στο λιμενοβραχίονα.
Στις 4 εως 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών σε συνεργασία ΜΕΣΚ και συμμετοχή ελληνικών και ξένων συγκροτημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη