google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερίδα για τον Αθλητισμό και Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Κυπαρισσία

Ημερίδα για τον Αθλητισμό και Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Κυπαρισσία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου πραγματοποιήθηκε στη Καλαμάτα στον ΟΠΑΝΑΜ παρουσία του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Αθλησης της Νομαρχίας κ. Πανου Τσιμόγιαννη και του μέλους Δ.Σ. της Ε.Ο.Καλαθοσφαίρισης κ. Γιάννη Κοντραφούρη για την Ημερδία με θέμα: "Αθλητισμός-Ανάπτυξη-Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας- Τοπικής Αυτοδιοίκησης". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων Τ.Ε.Ε. Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί απο το Δήμαρχο Κυπαρισσίς κ. Σαμπαζιώτη, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΑΜ κ. Τσιμόγιαννη, και τον Πρόεδρο της Γ.Α.Ε.Τ. Δίων κα Σοφία Πανοπούλου. Το θέμα 'Αθλητικός Παράγοντας και η Καλαθοσφαίριση' θα αναπτύξει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννης Κοντραφούρης, ενώ ακολουθούν εισηγήσεις με θέμα 'Αθλητικές κακώσεις- Πρόληψη' απο τον κ. Χρήστο Σκορδή Αναπληρωτής Επίκουρος Καθηγητής Ευρωκλινικής, το θέμα 'Διατροφή και αθλητική Απόδοση' απο τον κ. Γεώργιο Νάσση, και 'Αθλητισμός-Ανάπτυξη, Σχέσεις Αθλητικού Σωματείου- Τοπικής Αυτοδιοίκησης' απο τον κ. Κώστα Μίσσα, Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη