google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση Δημάρχου στο υπουργείο Οικονομικών για τις δυνατότητες του Βιολογικού

Συνάντηση Δημάρχου στο υπουργείο Οικονομικών για τις δυνατότητες του Βιολογικού

Πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτη με τον Προσιτάμενο της Διεύθυνσης Πληρωμής Κ.Π.Σ. και Ταμείου Συνοχής κ. Δημήτρη Σουσούνη για το θεμα του βιολογικού. Απο την σύσκεψη αποφασίστηκε να ετοιμαστεί η σχετική αλληλογραφία απο την ΤΥΔΚ και το Δήμο Κυπαρισσίας προς την Διαιχεριστική αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου θα καταγράφεται το αίτημα βελτίωσης του έργου που υλοποιείται. Παρών στη σύσκεψη εκτός απο το Δήμαρχο ήταν ο Προιστάμενος ΤΥΔΚ Μεσσηνίας κ. Αγγελής, ο Προιστάμενος τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Γρηγόρης Κανελλόπουλος ως επιβλέπων του έργου και ο εργολάβος της Κοινοπραξίας του Βιολογικού καθαρισμού κ. Αθανάσιος Ποτουρίδης.
Η εισήγηση της Διαχειριστικής αρχής θα εξετασθεί απο την αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών και εφόσον εγκριθεί θα υλοποιηθούν οι βελτιώσεις στην κατασκευή του Βιολογικού προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα στο μέλλον να εξυπηρετήσει πληθυσμό περίπου 20.000 κατοίκων. Για το θέμα αυτό σύμφωνα με ερώτησή μας στο Δήμο αναμένεται να ενημερωθεί και το οικείο Δ.Σ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη