google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με καθυστέρηση απόφαση χρηματοδότησης για πυροπροστασία στο Δήμο Τριφυλίας

Με καθυστέρηση απόφαση χρηματοδότησης για πυροπροστασία στο Δήμο Τριφυλίας

 


Απόφαση υποβολής χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2024» έλαβε σε συνεδρίασή της τη Δευτέρα το μεσημέρι η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας. 

Ειδικότερα, αποφάσισε: «A. Εγκρίνει την υποβολή πρότασης του Δήμου Τριφυλίας στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2024”, στον Άξονα Προτεραιότητας 6 (Α.Π.6) “Χρηματοδότηση δημιουργίας περιμετρικών ζωνών 10 μέτρων πέριξ οικισμών εντός ή πλησίον δασών και δασικών εκτάσεων υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών” του Πράσινου Ταμείου, για τη χρηματοδότηση “Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών σε ΟΤΑ Α Βαθμού με περιαστικά δάση”. B. Εγκρίνει το Τεχνικό Δελτίο όπως αυτό αναφέρεται και το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης. Γ. Δεσμεύεται για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τις αντίστοιχες εγγραφές σε κωδικούς, εφόσον εγκριθεί. Δ. Εξουσιοδοτεί το δήμαρχο Τριφυλίας προκειμένου να προβεί σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες για την υλοποίηση των ανωτέρω. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 148/2024».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη