google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΣΜ: Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή σε πρωταθλήματα και κύπελλο

ΕΠΣΜ: Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή σε πρωταθλήματα και κύπελλο

 


Τρία ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα διοργανώσει τη νέα σεζόν η Ενωση Ποδοσφαιρικών Μεσσηνίας, καθώς και το κύπελλο Μεσσηνίας.

Σε Α’ Β’ και Γ’ τοπική δήλωσαν συμμετοχή 55 ομάδες, ενώ το κύπελλο θα διεξαχθεί με 34 ομάδες.
Θυμίζουμε, ότι σε αυτό το θεσμό είναι η υποχρεωτική η συμμετοχή της Εράνης (Γ’ εθνικής), καθώς και των ομάδων Α’ και Β’ τοπικής και προαιρετική για τη Γ’ τοπική.
Από τη Γ’ τοπική θα συμμετάσχει στη διοργάνωση μόνο ο Παπαφλέσσας Χώρας. Η Α’ και η Β’ τοπική θα ξεκινήσουν την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου και η Γ’ τοπική στις 14 Οκτωβρίου, ενώ η πρεμιέρα του κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Στη Β' τοπική η Αβία

Η Α’ τοπική ενδέχεται να διεξαχθεί με 15 ομάδες, καθώς η Α.Ε. Αβίας αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη Β’ τοπική, που με την ομάδα του Κάμπου έχει 17 ομάδες, ενώ στη Γ’ τοπική δήλωσαν συμμετοχή 23 σωματεία.
Δεν θα λάβουν μέρος σε κανένα πρωτάθλημα τη νέα σεζόν οι Ερμής, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Νέδουσα, Ερασιτέχνες Καλαμάτας και Ολυμπιακός Διαβολιτσίου, που συνενώθηκε με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Η Α’ και η Β’ τοπική θα γίνουν σε έναν όμιλο και η Γ’ τοπική σε δύο ομίλους. Η ΕΠΣΜ θα συνεδριάσει την Παρασκευή, προκειμένου να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα καλυφθούν τα κενά. Με την αποχώρηση της Αβίας από την Α’ τοπική, η Φοινικούντα που τερμάτισε τρίτη στην Α1 τοπική, μπορεί -εάν το επιθυμεί - να παίξει στη μεγαλύτερη κατηγορία. Στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο θα αποφασιστεί και η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.
Οσον αφορά την εγγραφή των ομάδων στο Μητρώο της ΓΓΑ που είναι απαραίτητο για να παίξει μια ομάδα στο πρωτάθλημα, η ενημέρωση από την Ενωση είναι ότι 49 σωματεία έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και 12 έχουν ακόμα 4 θεραπείες για να ενταχθούν στο Μητρώο.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ανά κατηγορία είναι:

Α’ τοπική
Α.Ο. Διαβολιτσίου, Κυπαρισσία, Πάμισος, Πανθουριακός, Α.Ε. Μάνης, Μεθώνη, Εθνικός Μελιγαλά, Ακρίτας Κορώνης, Ηρακλής Καλαμάτας, Ολυμπιακός Ανάληψης, Σπερχογεία, Τέλλος Αγρας, ΠΑΣ Ράχης, Μιλτιάδης, Θύελλα Χαρακοπιού.

Β’ τοπική

Α.Ε. Αβίας, Αστέρας Αρφαρών, Ομόνοια, Καλό Νερό, Απόλλων Καλαμάτας, Φοινικούντα, Νέος Αρις, Α.Ε. Λογγάς, Θύελλα Μερόπης, Αναγέννηση Παραλίας, Βλαχόπουλο, Ατρόμητος Πλατύ, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Αστέρας Βαλύρας, Στενωσιά, Μεσσηνιακός, Καλλιθέα.

Γ’ τοπική

Ολυμπιακός Καλαμάτας, Πανιώνιος Καλαμάτας, Δώριο, Λέικα, ΠΑΟΚ Καλαμάτας, Διαγόρας Κοπανακίου, Νίκη Πλάτης, Κυπάρισσος, Πατίστα. Δόξα Καλαμάτας, Θύελλα Παραλίας, Α.Ο. Φυτειάς, Κεραυνός Καλαμάτας, Ακαδημία Πάμισος, Αίαντας, Α.Ε.Π.Σ. Αρις, Νέστωρ Πύλου, Απόλλων Πεταλιδίου, Δαναός, Πράσινα Πουλιά, Ικαρος, Παπαφλέσσας Χώρας, ΑΕΚ Καλαμάτας.

Κύπελλο Μεσσηνίας

Εράνη, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Κυπαρισσία, Πάμισος, Πανθουριακός, Α.Ε. Μάνης, Μεθώνη, Εθνικός Μελιγαλά, Ακρίτας Κορώνης, Ηρακλής Καλαμάτας, Ολυμπιακός Ανάληψης, Σπερχογεία, Τέλλος Αγρας, Π.Α.Σ. Ράχης, Μιλτιάδης, Θύελλα Χαρακοπιού, Α.Ε. Αβίας, Αστέρας Αρφαρών, Ομόνοια, Καλό Νερό, Απόλλων Καλαμάτας, Φοινικούντα, Νέος Αρις, Α.Ε. Λογγάς, Θύελλα Μερόπης, Αναγέννηση Παραλίας, Βλαχόπουλο, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Ατρόμητος Πλατύ, Αστέρας Βαλύρας, Στενωσιά, Μεσσηνιακός, Καλλιθέας, Παπαφλέσσας Χώρας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη