google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ εκδήλωση στο Ραπτόπουλο Τριφυλίας για την ελιά

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ εκδήλωση στο Ραπτόπουλο Τριφυλίας για την ελιά


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η εκδήλωση  «Ορεινοί τόποι της ελιάς» στο Ραπτόπουλο Τριφυλίας, στο παλαιό ελαιοτριβείο (Λαογραφικό Μουσείο), σε έναν χώρο που έχει διαμορφωθεί υπέροχα και κρατά ζωντανές τις μνήμες του παρελθόντος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από ταν πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Ραπτοπουλαίων Αναστάσιο Γυφτάκη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, οι αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Ανδρέας Τσουκαλάς, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Σωτήρας Μπακούρος και ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Ομιλητής ήταν ο Προκόπης Μαγιάτης, αναπληρωτής καθηγητής στον τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας φυσικών προϊόντων του φαρμακευτικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Υγεία και ελαιόλαδο».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Το μάζεμα της ελιάς», από το χορευτικό του ΜΕΣΚ. Ακολούθησε μουσική και χορός από το μουσικό συγκρότημα του κ. Τζανέτου με προσφορά τοπικών εδεσμάτων.

Δείτε εικόνες:

  

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη