google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ Κατσίβελα για βιολογικό καθαρισμό Γαργαλιάνων

ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ Κατσίβελα για βιολογικό καθαρισμό Γαργαλιάνων

 

Την έντονη ανησυχία του για την εξέλιξη του βιολογικού καθαρισμού Γαργαλιάνων εξέφρασε ο τέως δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο έργο και θέτοντας παράλληλα σχετικά ερωτήματα.
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος Αντώνης Βλάχος επισήμανε ότι το έργο προχωρά κανονικά και μέσα στο 2022 θα γίνει ο διαγωνισμός.
Επίσης ο κ. Κατσίβελας με αφορμή και τη νέα ακύρωση των όρων του διαγωνισμού για την πλατεία Γαργαλιάνων επισήμανε ότι στο Δήμο Τριφυλίας υπάρχει μία επιδημία διαφθοράς και αυτό όπως είπε, τεκμηριώνεται όταν ένας δεύτερος διαγωνισμός για την πλατεία Γαργαλιάνων στέλνεται με φωτογραφικούς όρους, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία δείχνει ότι ο Δήμος Τριφυλίας στήνει διαγωνισμούς και μάλιστα στήνει δύο φορές έναν διαγωνισμό.
Σχετικά με τον βιολογικό καθαρισμό Γαργαλιάνων επισήμανε ότι πλέον προκαλεί μεγάλη ανησυχία η εξέλιξη. «Οι προθεσμίες και οι ημερομηνίες λήγουν, σε αυτή την αίθουσα μια σωστή και έντιμη ενημέρωση όσον αφορά τον βιολογικό δεν έχει έρθει. Δεν μπορεί να ζούμε στον αστερισμό των υποθέσεων ή αν θέλετε και των αποκρύψεων και του σκοταδιού» τόνισε ζητώντας απαντήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αντώνη Βλάχο και τον πρόεδρο του Συμβουλίου Χαράλαμπο Αυρηλιώνη για το πού βρίσκεται η υπόθεση ως προς τη χρηματοδότηση: «Γιατί δεν εντάχθηκαν τα χρήματα στον προϋπολογισμό; Γιατί δεν δημοπρατήθηκαν τα υποέργα, τα μικρά έργα του βιολογικού καθαρισμού; Τι γίνεται με τις δικαστικές προσφυγές;».   
Σχολιάζοντας την απάντηση που δόθηκε από τον κ. Βλάχο επισήμανε: «Είναι τραγική η εικόνα της δημοτικής αρχής και των εντεταλμένων αντιδημάρχων να τους κάνω ερωτήσεις συγκεκριμένες για τον βιολογικό καθαρισμό..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη