google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΜ. ΔΡΙΜΗΣ: " ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ"

ΔΗΜ. ΔΡΙΜΗΣ: " ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ"


Δημήτρης Δριμής για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: 
Πληροφορηθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο από το δήμαρχο κ. Λεβεντάκη και την τέως αντιδήμαρχο, τέως αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ και «ισόβιο» μέλος του ΔΣ της «ενάρετης» ΔΕΥΑΤ κα Πανουσιοπούλου, πως τα τιμολόγια έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικά προγράμματα, (όπως “Θησέας” και “Φιλόδημος” παλαιότερα και τώρα “Αντώνης Τρίτσης”), συνιστούν οφειλές του εκάστοτε δήμου ή φορέα και όχι του ΥΠΕΣ. Φαίνεται πως «νοικοκυροσύνη» δεν είναι να ωριμάζεις μελέτες και να αξιοποιείς εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Αλλά να πληρώνεις με διαταγές πληρωμής, οφειλές άγραφες. 
Οφειλές που δεν έχουν νόμιμες συμβάσεις από τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά έχουν κοστολογηθεί αυθαίρετα και ανατεθεί με προφορικές εντολές από αναρμόδιους, αιρετούς και μη, σε αρεστούς εργολάβους. Όπως συνήθιζαν και συνηθίζουν στο δήμο και στη ΔΕΥΑΤ να κάνουν. Ωραίες αντιλήψεις και πρακτικές! Κοίτα να δεις ….. κάτι πράματα που μαθαίνεις στα δημοτικά συμβούλια ….

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη