google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ Η ΧΑΙΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ

ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ Η ΧΑΙΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ

 


Ευθύνες στον Γιώργο Λεβεντάκη καταλόγισε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου
 
Ο διπλασιασμός των οφειλών της ΔΕΥΑ Τριφυλίας στη ΔΕΗ, από 700.000 ευρώ όταν παρέλαβε η διοίκηση Λεβεντάκη το 2019, σε 1,4 εκ. ευρώ, μέχρι πριν κάποιους μήνες, που «μας έχει έρθει ένα χαρτί», όπως είπε ο πρόεδρός της Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τρίτης, οπότε και τέθηκε προ ημερήσιας διάταξης το θέμα των αλλεπάλληλων διακοπών ρευματοδότησης αντλιοστασίων, με συνέπεια Κοινότητες και κάτοικοι να μένουν χωρίς νερό, με καταλογισμό ευθυνών προσωπικά στον κ. Λεβεντάκη (που ήταν και πρόεδρος ΔΕΥΑΤ) για τη διαχείρισή του από τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου. 
 Η κα Παναγιωτοπούλου θέτοντας το θέμα ανέφερε ότι «αυτό που απασχολεί έντονα την κοινωνία κι έχει θορυβηθεί αυτές τις μέρες είναι τι συμβαίνει με τη διακοπή ηλεκτροδότησης και συνεπώς ηλεκτροδότησης σε Κοινότητες. Είναι πρωτοφανές να μένει ο κόσμος χωρίς νερό επειδή δεν πληρώνεται η ΔΕΗ..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη