google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

  


Δυναμώνει την ένταση των παρεμβάσεών του ο επαγγελματικός κόσμος και με τα Επιμελητήρια να αποτελούν τον βραχίονα της πίεσης προς την κυβέρνηση, μετά την υπόθεση της αύξησης της επιχορήγησης στο πλαίσιο των επενδυτικών προτάσεων που έμειναν απέξω στην Πελοπόννησο, επανέρχονται σήμερα μέσω του Περιφερειακού Επιμελητηριακού τους Συμβουλίου, θέτοντας το πλέον κρίσιμο θέμα που έχει να κάνει με τις επιστρεπτέες προκαταβολές.

 

Θέμα: «Δυνατότητα Αλλαγής Καθεστώτος Ενίσχυσης Επιστρεπτέας Προκαταβολής»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Η εμφάνιση της νόσου COVID-19 προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στον τομέα της δημόσιας υγείας και έπληξε τους πολίτες και την κοινωνία σε διάφορα επίπεδα. Προκαλώντας κλυδωνισμό στην παγκόσμια οικονομία καθώς και την οικονομία των χωρών μελών της Ε.Ε. και φυσικά της Ελλάδας. Η συντονισμένη αντίδραση, των κυβερνήσεων των κρατών μελών, και της κυβέρνησης της χώρας μας, είχε σαν αποτέλεσμα τον μετριασμό των αρνητικών επιπτώσεων στην οικονομία της Ε.Ε. και της χώρας μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2022/01/blog-post_20.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη