google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  



Ερώτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λαμπρόπουλου για το μέλλον των οδικών έργων στο νόμο προς τους υπουργούς Υποδομών και μεταφορών, Εσωτερικών και Δημοσίας Διοίκησης. Ειδικότερα η ερώτηση του μεσσήνιου βουλευτή αφορά στη διάνοιξη εξόδου στον Μελιγαλά επί του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης-Καλαμάτας, στη βελτίωση του οδικού τμήματος, σταυροδρόμι Κατσαρού-Σκάλα-Βαλύρα-Λάμπαινα, τη χρηματοδότηση του τμήματος Λάμπαινα-Αρχαία Μεσσήνη, την βελτίωση του τμήματος Μελιγαλά-Νεοχώρι-Αρχαία Μεσσήνη και τη διόρθωση πινακίδων, για ενημέρωση οδηγών προς Αρχαία Μεσσήνη.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης είναι από τους σημαντικότερους στη χώρα μας και ο πρώτος σε επισκεψιμότητα στον Νομό Μεσσηνίας.

Η πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο είναι δύσκολη, αφού οι δρόμοι από Τσακώνα-Σκάλα-Βαλύρα-Λάμπαινα-Αρχαία Μεσσήνη και από Τσακώνα -Μελιγαλά -Νεοχώρι-Αρχαία Μεσσήνη  είναι στενοί και σε κακή κατάσταση.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2022/01/blog-post_433.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη