google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΌ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΌ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

  


Η ακρίβεια και η οικονομική κρίση επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό τους πολύτεκνους της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας όπως αποτυπώνεται στην δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου πολυτέκνων της περιοχής. Ο Κώστας Κωσταντόπουλος μιλώντας για το επίκαιρο θέμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι "τα τελευταία χρόνια δυστυχώς οι κυβερνήσεις δεν βοηθούν στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, θέλοντας να στηρίξω από τη μία πλευρά την πολύτεκνοι οικογένεια μόνο όμως για ψηφοθηρικούς λόγους". 

Επισήμανε ότι "στην περιοχή της Τριφυλίας υπάρχουν περισσότερες από 500 οικογένειες ωστόσο αποκάλυψε ότι εγγραφές πολύτεκνοι οικογενειών δηλαδή από τέσσερα μέλη και πάνω δεν έχουν εγγραφεί τα τελευταία πέντε χρόνια" αποτυπώνοντας έτσι το μέγεθος της μείωσης του πληθυσμού που οδηγεί σε υπογεννητικότητα. "Αυτό έχει συνολικό αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας και της περιοχής καθώς δεν υπάρχουν παραγωγικά χέρια από τις πολύτεκνες οικογένειες προκειμένου να πάνε με τους συντελεστές παραγωγής σε μία ζωντανή οικονομία" υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων.

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO https://kyparissialive.blogspot.com/2021/10/h-video.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη