google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  


Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών με θέμα το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την CoViD-19, τον κοροναϊό, την εξέλιξη της πανδημίας, τις μεταλλάξεις, την προοπτική των εμβολίων, την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε Πέμπτη από το υπουργείο Υγείας.

Αρχικά η κ. Παπαευαγγέλου αναφέρθηκε στο επιδημιολογικό φορτίο της χώρας μας που έχει αυξηθεί σημαντικά -28%- με διαφοροποιήσεις σε σημεία της επικράτειας.

«Τα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα παραμένουν με αύξηση κρουσμάτων σε Γρεβενά, Ημαθία και Μαγνησία,  ενώ σημαντική αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου καταγράφεται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μέλος της Πελοποννήσου, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.

Το επιδημιολογικό φορτίο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μία σταθερότητα αλλά σε υψηλά επίπεδα, όπως είπε.

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/10/blog-post_561.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη