google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

  


«Χάνουμε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ καθημερινά. Αν κάθε μέρα έπεφτε ένα λεωφορείο στο γκρεμό και σκοτώνονταν 30-40-50 άνθρωποι, δε θα ξεσηκωνόταν η κοινωνία ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με την οδική ασφάλεια; Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

«Στη χώρα μας, στα εμβόλια είμαστε 10% κάτω από το μέσο όρο της Ευρώπης, και 20% κάτω από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου. Δε βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο που η αποδοχή των εμβολίων εδώ είναι κατά 20% χαμηλότερη από τις άλλες χώρες του Νότου», εξήγησε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στις αντιφάσεις των επιστημόνων που ενδεχομένως έχουν ενισχύσει το δισταγμό του κόσμου, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα. Υπάρχει τεράστια νέα γνώση που μπορεί να οδηγήσει έναν επιστήμονα να έλεγε διαφορετικά πράγματα στην αρχή της πανδημίας, και διαφορετικά τώρα. Δε γνωρίζω γιατί στην Ελλάδα πήγαμε χειρότερα. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πες ότι οι γιατροί δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο οι συνάδελφοί μας σε άλλες χώρες, ίσως και τα ΜΜΕ πρόβαλαν υπερβολικά τις σπάνιες επιπλοκές από κάποια εμβόλια», είπε αναφορικά με τους λόγους που στην Ελλάδα υπάρχει χαμηλή αποδοχή των εμβολίων.

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/09/blog-post_25.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη