google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε , ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και αναφέρθηκε κυρίως στα ενταγμένα έργα του ΕΣΠΑ, που υλοποιούνται στην Περ. Ενότητα, όπως έργα οδοποιίας, υποδομών υγείας, αντιδιαβρωτικά, λιμενικά, έργα πολιτισμού κλπ.

Ειδικότερα η συνέντευξη περιελάμβανε τα κατωτέρω έργα:

Α. ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ

ΕΡΓΟ:«Βελτίωση 7ης επαρχιακής οδού (τμήματα Μεσσήνη – Εύα και Εύα – Λαμπαινα)», προϋπολογισμού 8.670.000 €

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του έργου και συγκεκριμένα ολοκληρώνεται σύντομα, αφού έχει αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος και έχει σταλεί στο ελεγκτικό συνέδριο ο φάκελος της δημοπρασίας, στα πλαίσια του προσυμβατικού ελέγχου. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η επίταξη των ακινήτων για την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα ελέγχονται οι πίνακες των επικειμένων και διορθώνονται μετά από αιτήματα των παρόδιων ιδιοκτητών και αφού υπογραφεί η εργολαβική σύμβαση, αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των επικειμένων, το δε τίμημα έχει ήδη καθοριστεί με αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το έργο αφορά την βελτίωση και αναβάθμιση της 7ης Επαρχιακής Οδού,για μήκος 8,410 χλμ., στα τμήματα Μεσσήνη – Εύα και Εύα – Λάμπαινα.Το έργο από την αρχή έως το τέλος κατασκευάζεται επί του υφιστάμενου δρόμου σε δύο τμήματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/07/blog-post_407.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη