google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

  


Προεκλογική κάθοδος του κου Νίκα στα Φιλιατρά ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου (Μάρτιος 2019), δηλώνει ότι κάθε φορά που έρχεται στα Φιλιατρά βλέπει περισσότερα σπίτια και καταστήματα κλειστά. Δόθηκε η πρέπουσα απάντηση από τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ πως τα σπίτια και τα καταστήματα κλείνουν ως συνέπεια των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται στην πόλη, τις οποίες ο κος Νίκας υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια.

   Εξελικτικά τον Μάϊο 2020, ως εκλεγμένος πλέον Περιφερειάρχης έρχεται στα Φιλιατρά, επισκέπτεται τις αδρανοποιημένες αλλά συντηρημένες το έτος 2010 εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Φιλιατρών κι εκεί τονίζει παρουσία της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας πως εφόσον οι κτιριακές αυτές υποδομές παραχωρηθούν στο Δήμο Τριφυλίας, θα πρέπει να γίνει μια μελέτη από την πλευρά του Δήμου για την αξιοποίησή τους και την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής.

   Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ με παρεμβάσεις τους οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί στον κο Νίκα, στους επικεφαλείς των παρατάξεων του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου, ζητάνε την άσκηση συμμετρικής διοικητικής πολιτικής στην πόλη των Φιλιατρών και απαιτούν αυτό που δικαιούνται, αυτό που προυπήρχε μέχρι πρότινος και έχει καταργηθεί, ώστε να πάψει η ερημοποίηση των Φιλιατρών

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/06/blog-post_688.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη