google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 8-9 ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ 90,5 fm

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 8-9 ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ 90,5 fm


 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 8-9 ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟΣ 90,5 fm

 Όπως είναι γνωστό, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, από 11/1/2021, επέστρεψαν στο φυσικό τους χώρο, που είναι το σχολείο.

Μετά την τηλεκπαίδευση, στην οποία αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές δυσκολίες, επιστρέψαμε στη δια ζώσης εκπαίδευση. Τα παιδιά επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες χαρούμενα και με πολλά χαμόγελα. Κλίμα αισιοδοξίας υπήρξε και από τους γονείς, οι οποίοι για άλλη μία φορά, αναγνώρισαν τη σημασία του σχολείου στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών τους.

Τηρώντας τις εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ, οι σχολικές μονάδες, συγκαλώντας συλλόγους διδασκόντων, προέβησαν σε διαφοροποιημένες προσελεύσεις και αποχωρήσεις μαθητών, όπου αυτό κρίθηκε σκόπιμο.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για τις όποιες αλλαγές, ενώ συστάσεις τους έγιναν για την αποφυγή συνωστισμού στις εισόδους των σχολείων, κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών. 

Τονίστηκε επίσης και η ατομική ευθύνη του καθενός, με την παράκληση, παιδιά που εμφανίζουν πυρετό ή άλλα συμπτώματα, να παραμένουν στο σπίτι τους. Επιπλέον, ζητήθηκε από τους γονείς να ενημερώνουν το σχολείο, σε περίπτωση που στενή επαφή τους ή οικείο τους άτομο βρεθεί θετικό σε έλεγχο για Covid – 19.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ http://kyparissialive.blogspot.com/2021/01/video_25.html?m=1

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη