ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ...

 


 Το Εικαστικό Τμήμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, διοργανώνει διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων του Δήμου, με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς μέσα από τα μάτια των παιδιών μας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 12 ετών. Οι δύο πρώτες κάρτες ανά ηλικιακή κατηγορία που θα διακριθούν στον διαγωνισμό, θα ταξιδέψουν και θα μεταφέρουν τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές της χρονιάς, είτε σε έντυπη μορφή μέσω ταχυδρομείου είτε ως e-card ηλεκτρονικά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Επίσης οι κάρτες που θα βραβευθούν θα προβάλλονται στις γιγαντοοθόνες του Δήμου τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Αισιόδοξα Χριστούγεννα 2020». Οι κάρτες θα πρέπει να αποτυπωθούν σε χαρτί μεγέθους Α4 και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει ονόματα, γράμματα, λέξεις, ευχές και αριθμούς. Η επιλογή υλικών και τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ κ.α.) είναι ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια