google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Σ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Σ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ


 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Δημοτικής συμβούλου στο Δ.Σ.

 Στο 1ο Θέμα <<Τροποποίηση Προυπολογισμού  και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τριφυλίας έτους 2020 (Έγκρ.της αριθ.229/2020 ΑΟΕ)>> Ψηφίζω ΥΠΕΡ.

Στο 2ο Θέμα <<Λήψη Απόφασης υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών οδών Δήμου Τριφυλίας>>:

Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριε συνάδελφοι, το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ όργανο για να αποφασίσει για υποβολή αίτησης-πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και σε κάθε άλλο πρόγραμμα. ΜΟΝΟ η Οικονομική Επιτροπή έχει αρμοδιότητα να «Αποφασίζει για την υποβολή προτάσεων εκ μέρους του δήμου για τη χρηματοδότηση ή επιχορήγηση δράσεων, προγραμμάτων και αντίστοιχων έργων από εθνικούς πόρους, πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή οποιουδήποτε άλλου φορέα και αποφασίζει, όπου απαιτείται, για την αποδοχή χρηματοδότησης ή επιδότησης ή επιχορήγησης πράξεων που εντάσσονται στα πάσης φύσεως αναπτυξιακά προγράμματα ή προγράμματα επιχορήγησης», σύμφωνα με Νόμο από τον Μάρτιο και με Νόμο που αναφέρονται αναλυτικά όλες οι αρμοδιότητες της Οικ. Επιτροπής που ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/10/blog-post_84.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη