google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

  


 Παρασκευή 9/10 επισκέφτηκε τη Λακωνία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης. Πριν την ομιλία του στο Μυστρά, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) και τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Λακωνίας, ενώ κατά την άφιξη του υπουργού του επιδόθηκαν τα αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών της περιοχής.

Παρά την επικοινωνιακή στάση του μπροστά στις κάμερες και τα κούφια λόγια όπως ότι “οι πόρτες μου είναι ανοιχτές”, άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες με τη συνεχή άρνηση να δεχθεί αντιπροσωπεία των αγροτών της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, επί τις ουσίας δεν έδωσε καμιά θετική απάντηση στα δίκαια αίτημα μας. Χαρακτηριστικά μάλιστα όταν μπήκε το ζήτημα για την εξασφάλιση κατώτερων εγγυημένων τιμών στα αγροτικά προϊόντα, έκανε σαν να τον χτύπησε ρεύμα και απάντησε ότι αυτό δεν γίνεται.
Εμείς ρωτάμε γιατί απολαμβάνουν κατώτερες εγγυημένες τιμές
Οι εφοπλιστές, οι οποίοι πέραν του αφορολόγητου πετρελαίου, επιδοτούνται αδρά για τα δρομολόγια στις “άγονες γραμμές”;
Οι ιδιόκτητες των αυτοκινητόδρομων, όπως η εταιρία ΜΟΡΕΑΣ, που με νόμο έχουν καθοριστεί ελάχιστες διελεύσεις και βάση αυτού εισπραχτούν κάθε εξάμηνο τη διαφορά από τα διόδια;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη