google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ


 Μία ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Marc κυρίως σε σχέση με τον κορονοϊό και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πανδημία οι πολίτες δημοσιεύει η Εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Και αυτό γιατί σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου η δημοσκόπηση δεν δείχνει ιδιαίτερες αλλαγές στις ισορροπίες των κομμάτων.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Marc κ. Θωμάς Γεράκης

Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σύμφωνα με το δημοσκοπικό δείγμα περίπου στις 20 μονάδες. Ενώ ψηλά είναι και η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ως προς την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 40,1% ο ΣΥΡΙΖΑ 20,4% το Κίνημα Αλλαγής 5,7% το ΚΚΕ 5% η Ελληνική λύση 3,4% το Μέρα25 1,9%, το “Έλληνες για την πατρίδα” (Κασιδιάρης) 1% ενώ άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν το 4%.

Ψηλά είναι και οι αναποφάσιστοι με ποσοστό 14%. Η δημοσκόπηση δεν πρόλαβε να αποτυπώσει τις αλλαγές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς  αυτές μάλιστα δεν έχουν “φτάσει” ακόμα στην κοινωνία. Όπως επίσης η δημοσκόπηση δεν έχει «προλάβει» εμφανώς και τα γεγονότα στη Μόρια.

Το 57% “φοβάται” το εμβόλιο το 28,5 δεν θέλει μάσκα στα σχολεία

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Marc η αποδοχή των πολιτών για τους χειρισμούς στο μέτωπο της πανδημίας ήταν στο 81,8%

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ http://kyparissialive.blogspot.com/2020/09/1-3.html


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη