google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

O προγραμματισμός δράσεων για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2021 αποτέλεσαν το αντικείμενο στη συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής σε θέματα Τουρισμού, την οποία -παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα- συγκάλεσε χθες Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, η ΤΡΙΦΥΛΊΑ στην καταγωγή αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου.
Στον απολογισμό για τον φετινό χρόνο επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η πανδημία του κορονοϊού έπληξε σε μεγάλο βαθμό τον τουριστικό τομέα, τόσο στην Περιφέρεια και την χώρα μας, όσο και παγκόσμια.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020
Ωστόσο ειδικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σημειώθηκε, τον περασμένο Αύγουστο, σημαντική επίδοση ως προς την πληρότητα των καταλυμάτων. Αυτό, όπως διευκρινίστηκε, θα πρέπει να αποδοθεί στον συνδυασμό αφ’ ενός της εύκολης οδικής πρόσβασης και του μικρού -μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα- αριθμού κρουσμάτων και αφ’ ετέρου των οργανωμένων υγειονομικών δομών..
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/09/blog-post_91.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη