google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΧΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ.

ΗΧΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ.



Με κεντρικό σύνθημα «Χτίζουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης» ο Πρωθυπουργός, παρουσίασε το πρόγραμμα της κυβέρνησής του από το βήμα της ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για αυτοπεποίθηση στην Άμυνα, στην Υγεία και στην Οικονομία, τις οποίες χαρακτήρισε «γέφυρες που θα περάσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την αβεβαιότητα, στη σιγουριά, από τα θολά ερωτηματικά στη θετική απάντηση και από την υγειονομική και οικονομική αναταραχή στα ήρεμα νερά της προόδου και της ελπίδας»Τα μέτρα όμως που εξήγγειλε κάθε άλλο παρά ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των επιχειρηματιών, ούτε απαλύνουν τον πόνο τους από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και ούτε βάζουν την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.
Ο εμπορικός κλάδος και το μικρό εμπόριο νιώθουν για ακόμα μια φορά αβοήθητοι. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες συνάδελφοί μας, μάταια περίμεναν να ακούσουν τον πρωθυπουργό να αναφερθεί στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη