ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΙΚΑ ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΣΗΣ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΟΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

BLOGGER
Επίσκεψη πραγματοποίησε στην περιοχή μας, το Σάββατο (30-05-2020), ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας. Στο πλαίσιο αυτής και κατά τη γενομένη συνάντησή του μαζί μου, εξήγγειλε την υλοποίηση σημαντικών έργων, για το Δήμο Τριφυλίας.
Μεταξύ αυτών, είναι και εκείνο που αφορά στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, το οποίο επισκεφθήκαμε και για το οποίο μας γνωστοποίησε, τα εξής: Πως θα διατεθεί, άμεσα, πίστωση ύψους ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00€) ευρώ και εφόσον υπάρξει η νομική δυνατότητα, ακόμη και ύψους δυόμισι εκατομμυρίων (2. 500.000,00€) ευρώ, για την ολοκλήρωση των εργασιών, που σκοπό έχουν την αποκατάσταση του εσωτερικού μέρους του λιμένα.
Επίσης, πρόκειται να ξεκινήσει παράλληλα και η μελέτη για την επέκταση του προσήνεμου μόλου, κατά εβδομήντα (70) περίπου μέτρα και να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες και συμπληρωματικές εργασίες, που τυχόν χρειαστούν, έτσι ώστε το λιμάνι της Κυπαρισσίας, επιτέλους, να ολοκληρωθεί και να αποτελέσει οδηγό για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/06/blog-post_20.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια