google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ

ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ;- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ – «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ Ε.Ε. – ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ – Ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ  ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

Θέση για την απάντηση του αρμόδιου τμήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατασκευή του δρόμου Πάτρα – Πύργος, πήρε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, με ανακοίνωσή του. Σημειώνεται ότι η απάντηση του θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν το κεντρικό θέμα στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», το Σάββατο 30 Μαΐου 2020.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Με ξεκάθαρες κουβέντες και όλη την αλήθεια για τον δρόμο, οι δηλώσεις του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, σχετικά με τις εξελίξεις στο έργο «αυτοκινητόδρομος ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ» και τη στάση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ο Δήμαρχος Πύργου επισήμανε μεταξύ των άλλων: «Δυστυχώς οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά μας επιβεβαίωσαν. Απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει για την πορεία του έργου ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/06/blog-post_36.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη