google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

FA3C7A8F-B4E5-4D0C-9D8B-87B0AA0DF57D
Συνάντηση, πραγματοποίησα προχθές στην Καλαμάτα και στο γραφείο του, με το διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο κ. Ηλία Αξιοτόπουλο.
Κατά τη διάρκεια αυτής, συζητήσαμε για θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητάς του και αφορούν στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε, από πλευράς μου, στην πόλη των Φιλιατρών, που στερείται πλέον Αστυνομικού Τμήματος και εξέθεσα στον κ. Αξιοτόπουλο τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι, σε καθημερινή σχεδόν βάση, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς, κυρίως των αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων δε διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Ο κ. Αξιοτόπουλος, με διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και ήδη εχθές πραγματοποιήθηκε, στα Φιλιατρά, στοχευμένος έλεγχος για τον εντοπισμό αλλοδαπών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη