google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ...Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ...Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Στις 25 Μαΐου άνοιξε με...μάσκεες η εστίαση, υπό νέες συνθήκες και όρους ενώ αλλάζει ακόμα κι ο τρόπος που παραγγέλνουμε σε καφετέριες και εστιατόρια.
Ο Κωνσταντίνος Ντελέζος, υγιεινολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας, αναφέρει νέους κανόνες και μέτρα προφύλαξης αλλά και πώς η τεχνολογία θα σταθεί στο πλευρό της εστίασης.
Όπως εξηγεί, ιδιαίτερα σημαντικό είναι να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών αλλά και να περιορίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η επαφή των πελατών με το προσωπικό. Οι σερβιτόροι υποχρεούνται να φορούν μάσκα ενώ προαιρετικά είναι τα γάντια.
“Δουλεύουμε πάνω σε τρόπους για το πώς θα μειωθεί η επαφή του σερβιτόρου με τον πελάτη. Μία λύση είναι πάνω σε τραπεζομάντηλο να τυπώνεται qr code και να σκανάρουμε με το κινητό και να στέλνουμε την παραγγελία κατευθείαν στην κουζίνα. Αυτό θα γίνεται με τραπεζομάντηλα μιας χρήσης. Από εκεί και πέρα σερβίρουμε “τα καθαρά” με γάντι, μαζεύουμε τα “βρώμικα τραπέζια” χωρίς γάντι. Γίνεται απολύμανση και κάθεται ο επόμενος πελάτης”. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2020/05/blog-post_678.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη