google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ είχε η πρώτη μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Γ. Λεβεντάκη και του συνδυασμού του «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» στην Κυπαρισσία, με έντονη αναφοράστην αποτυχία της απερχόμενης Δημοτικής αρχής, ενώ το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή που γέμισε μέχρι τη κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου.
DSC02912%2B%25282%2529
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης αρχικά ευχαρίστησε το κόσμο για την παρουσία και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό του και τον τόπο γεμάτος συγκίνηση. 
DSC02916%2B%25282%2529
Τόνισε μάλιστα ότι "η Κυπαρισσία είναι η νύφη της Τριφυλίας, και εγώ τις νύφες ξέρω να τις στολίζω σωστά. Θα δείτε πράγματα που δεν τα πιστεύουν, θα δείτε το λιμάνι να αξιοποιείτε, θα δείτε την πλατεία να αλλάζει, θα δείτε καινούργιο φωτισμό, θα δείτε πολιτισμό, καθαριότητα, αθλητικά κέντρα, παιδικές χαρές....»
DSC02920
Καταπέλτης ήταν πάντως πριν την ολοκλήρωση της πολιτικής εκδήλωσης ο κ.Γ. Λεβεντάκης για την προτεραιότητα που δίνει στην έδρα του Δήμου υπογραμμίζοντας ότι : «οφείλουμε και το υπόσχομαι να ανεβάσουμε τουριστικά την Κυπαρίσσια, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα" για να προσθέσει ότι "δεν θα ξεχωρίσω την Κυπαρίσσια από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιανους, θα κοιτάξω να μειώσω τις αποστάσεις να είμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε, πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να συνεργαστούμε με γειτονικούς Δήμους και γιατί όχι να δώσουμε χείρα φιλίας στις διαδημοτικές συνεργασίες».
DSC02924

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
DSC02928

Στην εκδήλωση πάντως ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή επιβεβαιώνοντας ότι "τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάζονται σαν έργα του Δήμου" καταγγέλοντας ότι με απευθείας αναθέσεις και ατασθαλίες δεν λειτουργεί ο Δήμος, ενώ μίλησε για την απαράδεκτη κατάσταση των μηχανημάτων έργων ενώ για την καθαριότητα επισήμανε ότι με λεφτά των δημοτών μπορούσαν να αγοραστούν νέα απορριμματοφόρα, προκαλώντας μάλιστα σε ντιμπέιτ τόσο την Δημοτική αρχή όσο και όποιον υποψήφιο επιθυμεί να μιλήσει ανοιχτά στον λαό της Τριφυλίας. 
DSC02931%2B%25282%2529
Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε στο κοινό τους υποψήφιους σύμβουλους για το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, μαζί με το πρόγραμμα για τη Δ.Κ. Κυπαρισσίας.


DSC02933
(Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά)

ΓΥΦΤΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΑΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΚΟΤΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ (ΓΚΟΓΚΑ) ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ) ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ
Κείμενο από το kyparisslialive το Kyparissia TV 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη