google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ..ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ..ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ αυτούσιο ένα σχόλιο που ανάρτησε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσούλης ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της 26ης Μαίου ως ενεργός πολίτης για τα...εγκαίνια των εκλογικών κέντρων. Το σχόλιο έχει ως εξής:
"Θα ήθελα να καταθέσω έναν προβληματισμό μου . Η σχέση μου με την εκκλησία είναι γνωστή . Ιεροψάλτης 21 χρόνια τώρα , με παράδοση ιερατική στην οικογένεια μας και πολλούς ιερωμένους φίλους . Πραγματικά απορώ με αυτό το χαμό των εγκαινίων εκλογικών κέντρων .Ευλογούνται αίθουσες που ενοικιάζονται για λίγες ημέρες για χιλιάδες ευρώ .Προσβάλλουμε τον τίμιο Σταυρό και το εικόνισμα της Παναγίας τοποθετώντας το δίπλα στις αφίσες .Οι ίδιοι ιερείς που ευλογούν τον Α υποψήφιο πάνε στον Β που θάβει τον Α κτλ και προσεύχονται για ποιο ακριβώς λόγο; Να πάει καλά ο Α εναντίον του Β και του Γ κτλ;; Μα όλοι δεν απαρτίζουμε μια κοινωνία εν ειρηνη ;
Ραντίζουν με αγιασμό υποψηφίους που κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι;ΜΚάποιοι από τους υποψήφιους όλα τα υπόλοιπα χρόνια δεν ξέρουν κατά που πέφτει η εκκλησία !!! 
Όλα πια τόσο ισοπεδωμένα για μια φωτογράφηση;;Παρατήρησα το Πασχα που έτρεχαν οι υποψήφιοι να σηκώσουν τον επιτάφιο την στιγμή που άλλες χρονιές δεν έβγαιναν από τα καφενεία να κάνουν τον σταυρό τους .Θα μου πείτε αφού δε μπήκαν μερικοί μέσα στον επιτάφιο παλι καλά.Θα ήταν προτιμότερο αντί για αγιασμούς να προέχουν η προβολή των προγραμμάτων για τον τόπο , ο διάλογος για τα προβλήματα του τόπου .Τα γραφεία ανοίγουν ωραιότατα και με ομιλίες μεστές σε επιχειρήματα και θεσεις .Οχι άλλη θρησκευτική υποκρισία .
Η προεκλογική δήθεν μετάνοια δεν οδηγεί στη νίκη διότι μετεκλογικά θα αδειάσουν παλι οι εκκλησίες από τους υποψηφίους και ο τόπος θα έχει βγει ζημιωμένος αφού ουσιαστικές προτάσεις δε θα έχουν ακουστεί . Έχουμε φτάσει 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Τριφυλία ασχολούμαστε με εγκαίνια και φωτογραφιες που θα ζήλευαν οίκοι τελετών και κανείς δεν έχει κάνει απολογισμό πράξεων και έργων ,αιτιολόγηση μετακινησης και καθόδου στις εκλογες ,ενώ ελάχιστες είναι οι ρεαλιστικες προτάσεις που έχουν ακουστεί έως τώρα για το μέλλον του τόπου. Είναι κρίμα όλο αυτό. ."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη