google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Νικολάκου επιμένει ότι Μάρτη θα στηθούν εργοτάξια για τα σκουπίδια!

Η Νικολάκου επιμένει ότι Μάρτη θα στηθούν εργοτάξια για τα σκουπίδια!

ΤΗΝ βεβαιότητα ότι ξεκινά τον Μάρτιο χωρίς αναβολές το έργο του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου χωρίς άλλα τεχνικά προβλήματα, όπως αυτό των απαλλοτριώσεων αλλά και την παραδοχή ότι η καλύτερη… δημοσκόπηση είναι η ίδια η κάλπη στις 26 Μαΐου που οι πολίτες θα αποφασίζουν ποιος μιλά με έργα και ποιος με υποσχέσεις!
Αυτά αποσαφήνισε στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ 90,5 η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.
Πιο αναλυτικά η αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι “σε ό,τι αφορά την διαχείριση απορριμμάτων υπάρχει ένας παραλογισμός με όσα ακούμε και βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, αφού οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν για ένα εντελώς τυπικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με 2 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου να πουν ότι το έργο δεν θα υλοποιηθεί”! Πρόσθεσε ότι “ο κ. Νίκας μάλιστα είχε το πολιτικό θράσος να πει ότι το έργο πρέπει να αναβληθεί και να γίνει μετά τις εκλογές εκτιμώντας ότι αυτός θα είναι ο καλός διαχειριστής του έργου”. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι “η σύμβαση του ΣΔΙΤ ήδη υλοποιείται, μέρος της σύμβασης είναι και η διοικητικά διαδικασία των απαλλοτριώσεων σε ορισμένα επίμαχα σημεία και όπως ανακοινώσαμε τόσο ως περιφέρεια όσο και η ανάδοχος εταιρία ότι εντός του Μαρτίου θα εγκατασταθούν τα εργοτάξια, άρα όσο περισσότεροι δηλώνουν μερικοί ότι το έργο δεν θα γίνει, τόσο περισσότερο εκτίθενται και φυσικά δεν τους απαντάμε”.
Στη συνέχεια επισήμανε ότι “μιλάμε μόνο στους πολίτες με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να σταματήσει η Πελοπόννησος να αποτελεί την περιφέρεια των ανεξέλεγκτων χωματερών, για να θωρακίσουμε την περιφέρεια της αειφορίας ενώ με αφορμή το τυπικό μέρος συνέβη μια μεγάλη πολιτική αποκάλυψη”. 
Στο σημείο αυτό η κα Νικολάκου είπε ότι “ένωσαν κάποιοι τις δυνάμεις τους έξω και πέρα από τις διαφορές που έχουν με πανομοιότυπες δηλώσεις, πιστεύοντας ότι αν δεν γίνει το έργο θα επωμιστεί πολιτικό κόστος η Περιφέρεια και ο κ. Τατούλης, δυστυχώς θα περιμέναμε να συμβεί το αντίθετο, δηλαδή να ενώσουν όλοι της δυνάμεις τους ώστε να το έργο να γίνει ταχύτερα”. Υπογράμμισε  υπογραμμίζοντας ότι επιθυμεί να υπάρχει ουσιαστικός πολιτικός διάλογος και αντιπαράθεση αλλά όπως είπε “έχουν επιλέξει να μας χτυπήσουν ύπουλα πολιτικά με συκοφαντίες και ψεύδη μαζί με την δύναμη των πολιτών”.
Στο σημείο αυτό η κα Νικολάκου υπογράμμισε ότι “τελικά η μεγαλύτερη δημοσκόπηση είναι η ίδια η κάλπη που οι πολίτες θα αποφασίσουν και αυτούς εμπιστευόμαστε γιατί προχωράμε με έργα και όχι με υποσχέσεις ή μικροκομματικά οφέλη”.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη