google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ;

ΣΤΙΣ 9 Απριλίου δημοσιεύει η Καθημερινή την απάντηση Ραγκούση στο πρόσφατο άρθρο Σαμαρά το οποίο αναφέρει αναλυτικά: 
"Με ένα δηκτικό σχόλιο τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης στα όσα ανάφερε ο Αντώνης Σαμαράςς στο άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής», σχετικά με τις προοπτικές σύγκλισης Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής. Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Είτε στρατηγικός σας αντίπαλος, είτε "εταίρα" σας. Εταίρος δεν γίνεται ... όπως έχει αποδειχθεί». Στο άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός σημείωνε την ανάγκη στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖ Α, ενώ χαρακτήριζε το Κίνημα Αλλαγής ως «απαραίτητο εταίρο αυτής της μεγάλης σύγκλισης» στην πορεία για μία «μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή υπέρβαση»"
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...
Το προπερασμένο Σαββατοκύριακο διαβάσαμε το άρθρο στην Μεσσηνιακή εφημερίδα ΦΩΝΗ και πήγαμε...να πάρουμε καθαρό αέρα με αυτά που διαβάζουμε...Δείτε τι έγραψε: 
"Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ένας πολύ καλός πρωθυπουργός! «Εμείς δεκανίκι στο ΣΥΡΙΖΑ της πτώσης δεν πρόκειται να γίνουμε. Έκανε τις επιλογές του και θα συνεχίσει με αυτές», διεμήνυσε «ξεκόβοντας» το φλερτ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς το Κίνημα Αλλαγής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον «Θέμα» ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος σε πρόσφατο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το ιδανικό μετεκλογικό τοπίο, σχολίασε σχετικά πως «με τον Σαμαρά έχουμε μνήμες μιας πολύ καλής κυβέρνησης, που αν δεν την είχαν ρίξει, η χώρα θα είχε μπει σε πάρα πολύ γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ήταν ένας πολύ καλός πρωθυπουργός. Έχει το απόλυτο δικαίωμα να θυμάται». Για ενδεχόμενες κομματικές συνεργασίες, ανέφερε ότι «αυτό το αποφάσιζε ο λαός, με τις εκλογές». Όπως είπε, «το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ένα διψήφιο ποσοστό». Σχολιάζοντας τα σενάρια, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Βενιζέλος θα πάνε στην Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ότι «αυτά τα διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ». 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη