google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ

ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ

ΣΟΒΑΡΕΣ διαφωνίες εκφράστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Δευτέρας με "ξιφομαχίες" μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης αλλά και...την κριτική στελεχών της πλειοψηφίας για το θέμα της προκήρυξης θέσης Γενικού Διευθυντή στην Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μίλησε για θολά σημεία στην διαδικασία πλήρωσης της θέσης που δεν συνάδει με το καταστατικό της Δημοτικής επιχείρησης επιρρίπτοντας πολιτικές ευθύνες στον κ. Δήμαρχο, ο οποίος σύμφωνα με την μειοψηφία δεν έχει το έλεγχο της επιχείρησης, ενώ δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας συμπέραιναν ότι πρόκειται..για φωτογραφική διάταξη. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση παρά την κατάθεση αιτήσεων, μια εκ των οποίων υποβλήθηκε εκπρόθεσμα όπως τονίστηκε.
Η πρώην Αντιδήμαρχος Μαρία Πανουσιοπούλου για το θέμα αυτό τόνισε ότι υποβλήθηκε αίτηση στις 18 Δεκεμβρίου παρά την λήξη προθεσμία στις 12 Δεκεμβρίου "οπότε απέχει αρκετά, αξιολογήθηκαν τα δικαιολογητικά ενώ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των μελών με αποτέλεσμα μετά την ψηφοφορία τα έγγραφα να είναι στα χέρια της νομικού του Δήμου προς έλεγχο ώστε να δούμε ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα, οπότε οφείλουμε να δούμε ποια είναι τα κριτήρια σύμφωνα με την προκήρυξη και ποιους ενδιαφερόμενους καλύπτει". Πρόσθεσε πάντως ότι "εάν τα μέλη της ΔΕΥΑΤ κακώς ή καλώς έλαβαν μια απόφαση, αυτή πρέπει να σταλεί στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για έλεγχο κι εκεί μπορεί να απορριφθεί". 
kyparissialive

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη