google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δημαιρεσίες στον Δήμο Τριφυλίας. Τον Ιωάννη Καλκαβούρα επέλεξε για άλλη μια θητεία η παράταξη της πλειοψηφίας για πρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας, για λόγους τάξης όπως τονίστηκε κατά την εισήγηση του πλειοψηφούντος συμβούλου. Στην συνεδρίαση ωστόσο απουσίαζαν οι κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Σαράντος Κουκούμης, ο όποιος ήρθε αργότερα, Γ. Σκιαδάς, ενώ να σημειωθεί ότι ορκίστηκε και η νέα δημοτική σύμβουλος από την παράταξη της ΡΑΚΙ η Ιωάννα Μαραβελή. Η μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε για την θέση του αντιπροέδρου τον Καλλίνικο Κυριακουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει θητεία πρώτη φορά στο προεδρείο του σώματος.
Ο νέος αντιπρόεδρος συγκέντρωσε 20 ψήφους υπέρ και 5 λευκά ψηφοδέλτια. Γραμματέας του συμβουλίου εκλέχτηκε ο Μπάμπης Καλογερόπουλος με 20 υπέρ και 4 λευκά. Στο τέλος ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ασημακόπουλος από την παράταξη Ανδριανόπουλου έστειλε επιστολή για την ανεξαρτητοποίηση του. Επίσης άλλαξαν ορισμένα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής με τα αναπληρωματικά τους. Στην Οικονομική είναι οι Αδρακτάς Τάσος, Τσακανίκας, Τσαλαμανδρής, Παπαθεοδοσίου, Ανδρινόπουλος και Μαραβελή. Στην Ποιότητα Ζωής οι Πούλος, Χρονόπουλος, Μπουγάς, Τσίγγανος, Κουτρουμπής και Μπακούρος.
kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη