google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με Μέριμνα, Κιβωτό και Μαχητές, από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και την Ολυμπία Οδό

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με Μέριμνα, Κιβωτό και Μαχητές, από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και την Ολυμπία Οδό

Μια συγκινητική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γεμάτη χαμόγελα, δώρα και μελωδίες, αλλά και μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, διοργάνωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και η Ολυμπία Οδός.
Στο κατάμεστο Royal (Παλαιό Πτωχοκομείο) της Πάτρας, τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πάτρας ενώθηκαν με τα παιδιά της «Μέριμνας», της «Κιβωτού» και τους «Μαχητές», και υπό την καθοδήγηση των ενήλικων στελεχών του 2ου Συστήματος, όλοι μαζί, έπαιξαν, κατασκεύασαν χειροποίητα στολίδια και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκαν τον «πρόσκοπο Αϊ Βασίλη», που έπαιξε μαζί τους και τους μοίρασε δώρα.
Παράλληλα, στον πάνω όροφο του Royal πραγματοποιούταν το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συστήματος, όπου οι γονείς των παιδιών και οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν προσκοπικές δημιουργίες από τα χέρια των λυκοπούλων, των προσκόπων και των ανιχνευτών και να απολαύσουν κεράσματα, υπό τις μελωδίες που έπαιζε μπάντα από μέλη της 2ης Κοινότητας Πάτρας.
Η βραδιά κορυφώθηκε με την πολυαναμενόμενη Προσκοπική Συναυλία, την πρώτη του είδους που πραγματοποιείται στην Πάτρα, όπου γνωστά αλλά και σπανιότερα προσκοπικά τραγούδια, ερμηνευμένα από τραγουδιστές, μέλη του 2ου Συστήματος Πάτρας και την χορωδία Cantelena Πάτρας και υπό τη συνοδεία ορχήστρας μουσικών, πλημμύρισαν την αίθουσα και σκόρπισαν συγκίνηση και ενθουσιασμό. Την ευθύνη της οργάνωσης της συναυλίας είχε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 2ου Συστήματος Πάτρας.
Ανάμεσα στις πρωτοτυπίες της βραδιάς ήταν και η ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του 2ου Συστήματος Πάτρας (http://www.scouts2patras.gr/), την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 φίλοι από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, και ιδίως τα παιδιά της «Μέριμνας», της «Κιβωτού» και τους «Μαχητές», καθώς και, την Ολυμπία Οδό για την καθολική υποστήριξη της εκδήλωσης, και ιδιαίτερα τις κυρίες Σοφία Στάμου και Λούση Βισίλια για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, που μας τίμησε με την παρουσία του, συμμετέχοντας στη γιορτή με τα παιδιά και παρακολουθώντας τη συναυλία μας.
Επίσης, τους μουσικούς και ερμηνευτές Ανδρέα Ζαχαρόπουλο (Κιθάρα & Τραγούδι), Τέτη Ζέρβα (Μαντολίνο), Σπύρο Κανταρέλη (Τρομπόνι), Δημήτρη Κουρμπανά (Μπάσο), Νίκο Λέκκα (Πλήκτρα), Δημήτρη Παπαδημητρόπουλο (Κιθάρα), Σταύρο Σακοράφα (Τρομπέτα), Τίμο Σπανόπουλο (Σαξόφωνο), Θανάση Τούμπουλη (Ντραμς), Αλέξανδρο Θεοδωρόπουλο (Τραγούδι), Εύα Κουτσούβελη (Τραγούδι) και Γιώργο Κυριαζή (Τραγούδι). Ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στην Cantelena Χορωδία Πάτρας και την υπεύθυνή της Ελένη Παπαδοπούλου Αραβαντινού, για την καταπληκτική ερμηνεία των προσκοπικών τραγουδιών.
Ακόμα, ευχαριστούμε τους Κώστα Χριστόπουλο (Χ.Κ. Χριστόπουλος ΑΤΕ), Γιώργο Ρόδη (Γ. Ρόδης - Α. Μιχαλόπουλος ΟΕ), Γιώργο Μελισσαρόπουλο (Fibair Broadband), Κώστα Θεοδωρακόπουλο (Scribo.gr – Business Solutions), Κώστα Μαρσέλη (τηλεσκηνοθεσία), Παναγιώτη Ξενιτόπουλο (κάμερα), Χρήστο Δημητρόπουλο (κάμερα) και Χρήστο Φαραό (Κάμερα), χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υψηλού επιπέδου τηλεοπτική κάλυψη και ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας.
Τέλος, ευχαριστούμε τα παιδιά και τα ενήλικα στελέχη του Συστήματός μας, που, για μία ακόμα φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν την αστείρευτη διάθεσή τους για προσφορά.
Το ΒΙΝΤΕΟ της Συναυλίας όπως μεταδόθηκε ζωντανά στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=D-EttzxEpuA
Περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στο facebook του 2ου Συστήματος Πάτρας: https://www.facebook.com/scouts2patras/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη