google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Ήταν άτομο με κινητικά προβλήματα - Διέμενε σε ημιυπόγειο και ο απεγκλωβισμός της δεν κατέστη δυνατός - Εκατοντάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια σε Πελοπόννησο και Θεσσαλονίκη - 24 οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε χείμαρρο που υπερχείλισε στο δήμο Θερμαϊκού! Μία γυναίκα 63 ετών με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στην περιοχή Πήδημα μετά τη θεομηνία, που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα και επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Παναγιώτης Νίκας είπε πως η άτυχη γυναίκα διέμενε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα σε χωριό της Καλαμάτας το οποίο παραμένει από χθες αποκλεισμένο. Δυστυχώς ο απεγκλωβισμός της δεν κατέστη δυνατός.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Καλαμάτας συνολικά οκτώ χωριά της Μεσσηνίας έχουν αποκλειστεί από την έντονη βροχόπτωση ενώ 80 παιδιά είναι αποκλεισμένα στο ΤΕΙ. Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας. Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.
http://kalamatanews.blogspot.gr/
ΠΝΙΓΗΚΕ στην πρώτη νεροποντή και η ΤΡΙΦΥΛΙΑ καθώς το ποσοστό βροχόπτωσης ανέδειξε τις ατέλεια ή στη χειρότερη περίπτωση την ανυπαρξία υποδομών. Ο εθνικός δρόμος ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ πλημμύρισε κοντά στη Τερψιθέα με αποτέλεσμα το νέτο να βρει διέξοδο σε παρακείμενες καλλιέργειες ευτυχώς χωρίς μεγάλη έκταση. Πάντως οι γεωπόνοι της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας θα κάνουν αυτοψία για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ζημιές κυρίως σε είδη χαμηλής κάλυψης.
Στη Κυπαρισσία βούλωσαν φρεάτια σε κεντρικά σημεία, ενώ πλημμύρισε άλλη μια φορα ο δρόμος μπροστά στο πρατήριο καυσίμων ξέρετε στη περιοχή του ΟΣΕ καθώς ουδέποτε έγιναν αποστραγγιστικά έργα ενώ δεν εγκιβωτισμος του ρέματος Χαμερη! Τέλος προβλήματα παρουσιάστηκαν στη νότια είσοδο των Φιλιατρών καθώς και στην περιοχή των σχολικών συγκροτημάτων στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ τα οποία θα αντιμετωπιστούν σύμφωνα με το προσχέδιο τεχνικού προγράμματος του δήμου ελπίζουμε σύντομα!
http://kyparissialive.blogspot.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη