google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ!

ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ!

Όσο και να θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν το ποτήρι μισογεμάτο για την Ολυμπία Οδό, μοιάζει αδύνατο. Είναι σαν να προσπαθούν να «βαφτίσουν το ψάρι, κρέας».
Διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αρμόδιου υπουργού Χρήστου Σπίρτζη και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, αλλά δεν καταλάβαμε γιατί πανηγυρίζουν, με αφορμή την επίσκεψή τους στα έργα της Ολυμπίας και της Ιονίας Οδού. Για την πρώτη, που μας ενδιαφέρει περισσότερο ως Μεσσήνιους, δεν ακούσαμε τίποτα, δεν υπήρξε καμία δήλωση για το κομμάτι του αυτοκινητόδρομου που αφορά στο νομό μας: Πύργος- Καλό Νερό και Καλό Νερό Τσακώνα. Δεν καταλάβαμε αν αυτά τα τμήματα της Ολυμπίας Οδού θα κατασκευαστούν ή θα μείνουν στο… ψυγείο του χρόνου.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα τμήματά της παραδόθηκαν δέκα (10) χρόνια μετά την έναρξη του έργου. Αυτά που διαβάσαμε από τα επίσημα δελτία Τύπου ήταν δηλώσεις του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, που υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα, ιδιαίτερα σήμερα, μιλάνε οι πράξεις και τα έργα της κυβέρνησης. Μιλάει η διαπραγμάτευση των αποζημιώσεων των παραχωρησιούχων και των εργοληπτών που είναι κατά 764 εκατομμύρια λιγότερα από τα διεκδικούμενα, μιλούν τα εργοτάξια που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι χιλιάδες πολιτών που εργάζονται εκεί.
Μιλούν τα 246 εκατομμύρια από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και γίνονται συγκρίσεις. Μιλούν η ολοκλήρωση των οδικών δρόμων και των σιδηροδρομικών γραμμών στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο, που ήταν οι ξεχασμένες αδικημένες περιοχές της χώρας. Μιλούν τα μικρά και τα μεσαία έργα σε όλη την περιφέρεια».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη