google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΖΩΝΤΑΝΙΑ εορταστική με παζάρι γεμάτα χειροποίητα από τις γυναίκες της Άνω Πόλης, αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που θέλουν την αρωγή της ανθρωπιάς αλλά και προσφορές από τα καταστήματα ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση του Άνω Πόλης που περιλάμβανε τον εορταστικό διάκοσμο ενός καραβιού με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας η περιοχή έδωσε το φωτεινό παρών. Ο Σύλλογος για την προστασία και αναβίωση της Άνω Πόλης φέτος δραστηριοποιήθηκε δυνατά με εκδηλώσεις ως τις αρχές του έτους.
Παρών ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, οι αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ., Σαράντος Κουκούμης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας, Σταματία Αλεξοπούλου, o Πρόεδρος του νομικού προσώπου και Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, Δημήτρης Κουτσούλης.
 Παράλληλα φέτος ο Σύλλογος από τις 26 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου 2016, θα παρουσιάσει τρεις μουσικές εκδηλώσεις στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείο, δίπλα από το κάστρο! Στις 26 Δεκεμβρίου,
Ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού με συνοδεία πιάνου σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Στο πιάνο Γιάννης Τσανακαλιώτης στο τραγούδι Κατερίνα Παλαιολόγου. Αίθουσα λαογραφικού μουσείου, Ανω Πόλη ώρα 20.00. Στις 29 Δεκεμβρίου, Συναυλία πιάνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδιά της περιοχης μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή πιάνου, Νίκου Παπαδήμου. Αίθουσα λαογραφικού μουσείου, Ανω Πόλη ώρα 20.00. Στις 3 Ιανουαρίου 2016, Συναυλία Jazz με το συγκρότημα DIZZY DEΖIGN. Αίθουσα λαογραφικού μουσείου, Ανω Πόλη ώρα 20.00.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη