google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζει να εκπλήσσει με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο ένα μεγάλο ταλέντο που βγήκε από την ακαδημία του ΑΟ Κυπαρισσίας και τώρα δίνει ρεσιτάλ αγώνων με την Κ16 του Ολυμπιακού. Ως γνωστόν εκπληκτικό ήταν για μια ακόμα φορά πρώην «κυπαρισσιώτης» Βασίλης Παπαγεωργίου!
Ο 16χρονος μεσοεπιθετκός σκόραρε
δυο τέρματα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο τελικό 3-1 των «ερυθρόλευκων» επί των «πράσινων» στον αγώνα για το Attica Cup που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη. Ο Παπαγεωργίου στην ουσία είδε τον αντίπαλο στα μάτια μεταμορφώνοντας το 1-0 του Παναθηναϊκού με δυο δικά του τέρματα δίνοντας ρεσιτάλ μπάλας και ο Γαλούπης ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 3-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μαργαρίτης (62' Παπαγγελής), Γαλούπης (79΄ Λαζάρου), Ράμα, Παπαδόπουλος, Τσερκώνης (71' Δήμος), Σουρανής (75' Βασιλέρης), Οικονομίκος (62' Ντουμάνης), Παπαγεωργίου (69' Κοντός), Φυτόπουλος (50' Κόγιας), Καριμπίδης (50' Ζώτος).
Οι συνεργάτες μας πάντως απόψε μίλησαν με τους δικούς του που παρακολουθούν από κοντά το μεγάλο ταλέντο και ευχαριστούμε τον Βασίλη γιατί ξέρουμε ότι διαβάζει ανελλιπώς τον kyparissiotis...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη