google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 TO ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗ ΜΑΛ....ΚΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

TO ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗ ΜΑΛ....ΚΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!



ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ, ΗΡΘΕ Η ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
Έξαλλος και με το δίκιο του ο Α. Σαμαράς με τις ανοησίες που είπε εναντίον του σήμερα οΜεϊμαράκης. Σχετικά με τις ασυναρτησίες τουΜεϊμαράκη συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά...
αναφέρουν τα εξής : «Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα. Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Όμως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς, ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη