google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τετάρτη κληρωένι η Ποιότητα Ζωής του Δήμου Τριφυλίας για τον Οίκο Ανοχής!

Τετάρτη κληρωένι η Ποιότητα Ζωής του Δήμου Τριφυλίας για τον Οίκο Ανοχής!

Η λειτουργία οίκου ανοχής θα συζητηθεί, τελικά, αύριο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας, καθώς η προγραμματισθείσα για χθες το πρωί συνεδρίαση αναβλήθηκε. Σημειώνεται πως στο Δήμο Τριφυλίας έχει κατατεθεί σχετική αίτηση, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, για τη λειτουργία οίκου ανοχής. Επειδή αυτή είναι η πρώτη φορά που υποβάλλεται αίτηση για λειτουργία οίκου ανοχής, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον μεταξύ των πολιτών για τις απόψεις και θέσεις που θα εκφράσουν ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος ο δήμαρχος, όπως και οι επικεφαλής των παρατάξεων. Απόψεις και θέσεις οι οποίες πρέπει, πέραν των γνωστών πολιτικάντικων σκοπιμοτήτων και των ηθικοπλαστικών λογυδρίων για λαϊκή κατανάλωση, να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο και νομική βάση!
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ από το ΄Θάρρος' ότι είναι απαραίτητη για την έκδοση αδείας λειτουργίας οίκου ανοχής από Δήμο είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καθορίζεται ο αριθμός των εν λόγω αδειών που επιτρέπεται να χορηγηθούν στην περιφέρειά του (άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 2734/99) κ.ά. Οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας που διαθέτουν ηλεκτρονική σελίδα, αναφέρουν σε αυτή ακόμα και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση Άδειας Εγκατάστασης Οίκου Ανοχής!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη