google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΝΑ ακόμα τροχαίο χωρίς όμως θύματα αλλά μόνο με υλικές ζημιές αυτή την φορά εντός της πόλης σημειώθηκε στην Κυπαρισσία στη συμβολή των οδών Νοσοκομείου και Φρνατζή, καθώς τα μικρά τροχαία συμβάντα εντός αστικού οικισμού είναι συχνά λόγω των σταθμευμένων οχημάτων αλλά και την απροσεξίας των οδηγών. Αυτή την φορά ΙΧ που οδηγούσε ένα 80χρονος ηλικιωμένος με συγγενικό του πρόσωπο ως συνοδηγός βγήκε στη διασταύρωση χωρίς να ελέγξει την ορατότητα με το διερχόμενο άλλο όχημα τύπου Seat που οδηγούσε 29χρονος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ΙΧ που κατευθυνόταν βόρεια της οδού Φραντζή στην πορεία του που ήταν κανονική. Αποτέλεσμα ήταν να αφαιρεθεί ο προφυλακτήρας του πρώτου ΙΧ και να υποστεί ζημιά από τα αριστερά της ζάντας το δεύτερου οχήματος.
Η Τροχαία προέβη στην διαδικασία καταγραφής του συμβάντος ώστε να επιβληθούν τα δέοντα καθώς αρκετές φορές οι συγκρούσεις οχημάτων σε στενή λωρίδα δρόμου αποτελεί πρόβλημα, ιδίως όταν οδηγούν μεγαλύτερης ηλικίας άτομα όπου σύμφωνα με μελέτες τα αντανακλαστικά των οδηγών είναι μικρότερα.. Τέλος να τονίσουμε ότι η σηματοδότηση σε πολλά σημεία δεν είναι επαρκής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη