google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΟΚ: Αργυρόπουλος «Κερδίσαμε δίκαια. Μόνο για την νίκη με Θουρία»

ΑΟΚ: Αργυρόπουλος «Κερδίσαμε δίκαια. Μόνο για την νίκη με Θουρία»

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ η Κυπαρισσία κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή και να νικήσει με 4-1 τον Εθνικό Μελιγαλά. Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου πλέον κοιτά το επόμενο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Θουρία εκτός έδρας με την νίκη να είναι μονόδρομος. Ο ποδοσφαιριστής Κώστας Αργυρόπουλος μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο.
Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ποιο είναι το αφεντικό. Αλλά δυστυχώς από ένα καθαρό φάουλ που δεν δόθηκε σε έναν συμπαίκτη μου πήραν την μπάλα οι αντίπαλοι φύγανε στην κόντρα και έτσι προηγήθηκαν. Δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε την πίεση και ισοφαρίσαμε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, γυρίσαμε το ματς και δίκαια κερδίσαμε με αυτό το σκορ. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθουριακό. Ένα δύσκολο ματς αλλά δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών και πάμε μόνο για την νίκη. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Σιγά, σιγά βρίσκει την ταυτότητα της».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη